Kornbyen DOMI

Foreningernes Hus i Kornbyen i Malling

Foreningernes Hus i Malling er et ny-spirende initiativ taget af en lille gruppe lokale borgere i samarbejde med Kornbyen DOMI og Fællesrådet i Beder-Malling-Ajstrup i efteråret 2021.

Kom til informationsmøde i Kornbyen DOMI lørdag den 6. november kl. 11.00 og hør om mulighederne for at låne lokaler til jeres aktiviteter. Der vil også være Åben Hus i Kornbyen Domi for alle fredag den 3/12-21 kl. 16.00. Adressen er Gl. Østergårdsvej 20, 8340 Malling.

Foreningernes Hus bygger på et princip omkring et lokalt borgerhus, som kan anvendes af lokale foreninger, klubber eller befolkningsgrupper - og på den måde være med til at styrke det lokale fællesskab og forbedre vores lokalmiljø. Kornbyen DOMI har stillet deres lokaler på Gammel Østergårdsvej 20 i Malling til rådighed i en begrænset periode, hvor de alligevel blot ville stå ubenyttede hen. Lokalerne bliver faciliteret til lokale foreninger og borgere igennem en frivillig baseret styregruppe. 

Vilkår for benyttelse af lokalerne
For at få adgang til at benytte lokaler i Foreningernes Hus i Malling, skal hver forening eller klub først oprettes/godkendes som bruger. Hver forening/klub er ansvarlig for, at deltagerne overholder de gældende ordensregler. Lokalerne kan benyttes i tidsrummet fra kl. 8.00 -23.00. Lokalerne må kun benyttes af det antal personer og til det formål, der er aftalt – som oplyst i forbindelse med booking af lokalet. I forbindelse med oprettelse af en brugerprofil, skal hver forening indbetale et gebyr på kr. 500.- for 2022 til dækning af rengørings- og toiletartikler, ind- og udvendig vedligeholdelse, Internetadgang samt 2 stk. nøgler.

Ønsker jeres forening/klub at bruge et lokale i Kornbyen DOMI ?
Jeres forening skal udfylde blanketten (se link), som skal underskrives af den ansvarlige kontaktperson og returneres pr. mail til Styregruppen. Når foreningen/klubben er godkendt, skal beløbet kr. 500.- overføres til Fællesrådets konto, som oplyses ved booking. Nøgler og Ordensreglement udleveres efter aftale.

HENT: Indmeldelsesblanket   HENT: Ordenregler for brugen af lokaler

Beskrivelse af lokalerne - følger 

Lokalebooking
Booking af lokaler foregår ved at sende en forespørgsel pr. mail med jeres oplysninger til styregruppen  foreningerne.kornbyen@gmail.com

Følg Foreningernes Hus på Facebook Foreningernes Hus i Malling | Facebook 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.06 | 17:11

Se Fællesbladet.dk eller i det trykte blad side 2

...
10.06 | 23:55

Hvornår er sidste indlevering til næste nr?

...
10.06 | 10:11

Kære Helga Voigt
Du kan finde dem på Fællesbladets hjemmeside under "Arkiv" https://www.faellesbladet.dk/arkiv.
Mvh
Børge Terkelsen, kasserer i Fællesrådet.

...
09.06 | 19:07

Stisystemet lavet I Bymose skovens indhegning ødelægger hundepoter p.gr.a. spidse træstubbe.
Hvordan du får vi kommunen til at udbedre stierne?

...
Du kan lide denne side