Fælles Fritid aftenskole

Forårsprogram 2020 er udkommet

Aftenskolen Fælles Fritid har nu publiceret kursusprogrammet for foråret 2020.

I den ny sæson er der følgende nye hold:
Pileflet, Genforeningen, Filt dukker og engle, mindful vandring og Havens nærende urter og ukrudt.

I 2020 tilbyder vi kurser i bl.a. korsang, big-band musik, malerkursus, syning, historie, kunsthistorie, litteratur, yogahold for enhver, pilates, mindfullnes, styrke og bevægelse,  vestafrikansk dans og som noget nyt i 2020:  Pileflet, Genforeningen, Filt dukker og engle, Mindful vandring, Havens nærende urter og ukrudt.

Tilmelding og betaling sker fra aftenskolens hjemmeside www.fællesfritid.dk

Programmet kan desuden ses i Fællesbladet nr. 1/2020 og downloades HER

Om aftenskolen Fælles Fritid


Velkommen til den lokale aftenskole, Fælles Fritid. I mere end 30 år har Fælles Fritid udbudt et bredt udvalg af kurser for borgere i Aarhus syd.

 Kurserne afholdes i forskellige lokaler i Beder/Malling.

Yderligere oplysninger om kursustilbud, tilmelding m.m.  www.fællesfritid.dk

Tilmelding og betaling for Fælles Fritids kurser foregår via aftenskolens hjemmeside  www.fællesfritid.dk  Har du spørgsmål send en mail til: faellesfritid@fora.dk Ring evt. på aftenskolens tlf. 5224 3626, der passes mandag og onsdag fra kl. 14.00-16.00.

 

 

Fælles Fritid er nu på Facebook

Link til Fælles Fritids Facebookside 

Klik på linket herover og vælg "Synes godt om" på Facebooksiden. Vælg "Notifikationer" i venstre side, så vil du fremover på din egen Facebookside kunne se, når vi lægger nyheder ud. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 10:26

Hej
I havde eb bananpandekageopskrift i et af bladene i år (sensommer/efterår) er det muligt at få den. På forhånd. Tusind tak

...
18.09 | 09:43

Tak for dit forslag, som Forretningsudvalget behandlede ved møde aftes den 17. september. Vi kontakter Aarhus Kommune. Har du forslag til placering?

...
02.09 | 17:50

Kan man få Aarhus kommune til at opstille nogle bænke forskellige steder i Beder til de gangbesværede gamle. Det koster da ikke meget pr bænk (1000 kr ?)

...
23.08 | 00:23

Hvad sker der med trafikken på Beder Kirkesti. Der var sat bum op som er fjernet igen? Stadig en del trafik trods skilte!!

...
Du kan lide denne side