Fælles Fritid aftenskole

Efterårsprogram 2019 er udkommet

Aftenskolen Fælles Fritid har nu publiceret kursusprogrammet for efteråret 2019. Der er flere nyheder i den kommende sæson: nye hold i filmkunst, nye yogahold, syning, mindfulness mm. Tilmelding og betaling sker fra aftenskolens hjemmeside www.fællesfritid.dk

Programmet kan desuden ses i Fællesbladet nr. 4/2019 og downloades HER

Om aftenskolen Fælles Fritid


Velkommen til den lokale aftenskole, Fælles Fritid. I mere end 30 år har Fælles Fritid udbudt et bredt udvalg af kurser for borgere i Aarhus syd.

I 2019 tilbyder vi kurser i bl.a. korsang, big-band musik, malerkurser og tegnekurser, syning, historie, kunsthistorie, litteratur, film, yogahold for enhver, pilates, mindfullnes,styrke og bevægelse, Line dance samt vestafrikansk dans og folkedans. Kurserne afholdes i forskellige lokaler i Beder/Malling. Yderligere oplysninger om kursustilbud, tilmelding m.m.  www.fællesfritid.dk

Tilmelding og betaling for Fælles Fritids kurser foregår via aftenskolens hjemmeside  www.fællesfritid.dk  Har du spørgsmål send en mail til: faellesfritid@fora.dk Ring evt. på aftenskolens tlf. 5224 3626, der passes mandag og onsdag fra kl. 14.00-16.00.

 

 

Fælles Fritid er nu på Facebook

Link til Fælles Fritids Facebookside 

Klik på linket herover og vælg "Synes godt om" på Facebooksiden. Vælg "Notifikationer" i venstre side, så vil du fremover på din egen Facebookside kunne se, når vi lægger nyheder ud. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.09 | 09:43

Tak for dit forslag, som Forretningsudvalget behandlede ved møde aftes den 17. september. Vi kontakter Aarhus Kommune. Har du forslag til placering?

...
02.09 | 17:50

Kan man få Aarhus kommune til at opstille nogle bænke forskellige steder i Beder til de gangbesværede gamle. Det koster da ikke meget pr bænk (1000 kr ?)

...
23.08 | 00:23

Hvad sker der med trafikken på Beder Kirkesti. Der var sat bum op som er fjernet igen? Stadig en del trafik trods skilte!!

...
06.03 | 11:48

Vi spørger efter en løsning ang bænk på møde med AaRhus Kommune
Stigruppen

...
Du kan lide denne side