Lokale nyheder - Se også Kalenderen

Testkørsler af letbanen

Kære nabo til Letbanen

Tirsdag morgen den 16. maj indleder Aarhus Letbane arbejdet med at testkøre de nye letbanetog. Det sker på strækningen mellem Mårslet Station og Malling Station. Fra den 22. maj udvides testen til også at omfatte strækningen mellem Mårslet Station og Tranbjerg Station.

Kørslen med letbanetogene skal blandt andet afprøve letbanetogenes accelerationsevne og bremser. Derfor må de nærmeste naboer til Letbanen forvente at kunne høre de forbikørende letbanetog, især når vi tester bremserne. Aarhus Letbane beklager de støjgener, der eventuelt kan opstå i den forbindelse.

Testkørslerne er med til at sikre, at alle letbanetog fungerer optimalt, når Letbanen åbner for passagerer senere i år.

Testkørslerne på strækningen mellem Tranbjerg og Malling vil som regel blive udført i tidsrummet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 23 om aftenen på hverdage – nogle dage vil testkørslerne være afsluttet i løbet af eftermiddagen.

Af hensyn til sikkerheden er det nødvendigt at afspærre krydsningerne på teststrækningen. Der vil blive opstillet trafiktavler med tydelige angivelser af omkørsler. Sker der ændringer undervejs, kan man læse om det på letbanens hjemmeside www.letbanen.dk/nyheder der opdateres løbende.

Når Letbanens nye signalanlæg er afprøvet og godkendt, genåbnes overkørslerne.

Det samlede arbejde med at testkøre letbanetog forventes afsluttet på den anden side af sommerferien.

Har man spørgsmål, er man altid velkommen til at skrive til Aarhus Letbane på info@aarhusletbane.dk

Med venlig hilsen

Aarhus Letbane

FÆLLESBLADET er udkommet den 18.marts

Hvis du ikke modtager bladet, skal du kontakte Forbrugerkontakt:  faellesbladet.dk/mangler-i-poskassen   Vær opmærksom på, at bladet kan gemme sig mellem reklamerne. Bladet kan læses på Fællesbladets hjemmeside: www.faellesbladet.dk

Nyt stikort

Stigruppen under Fællesrådets Grønne Gruppe har lavet et kort over de fire stier, der udgår fra Egelund. Hent det på www.faellesbladet.dk/stikort

Rickshaw cyklen / 3-Hjuleren. Book en gratis tur og få vind i håret

Alle ældre og gangbesværede borgere i Beder og Malling kan få en gratis tur i Rickshaw cyklen. Du må gerne tage en ledsager med, da der er plads til 2 passagerer i cyklen. Vi er klar til at modtage bestilling på en tur ud i naturen med "vind i håret". Dette er et enestående tilbud så ring til Lene Gisselmann på tlf. 22 29 26 87 eller send en mail til: gisselmann.lene@gmail.com for at booke en tur.


 

Fællesbladet og Fælles Fritid har nu fået egne hjemmesider

Fremover kan du finde Fællesbladet på faellesbladet.dk - der finder du både det seneste nummer og tidligere numre fra dette årtusinde.

Ligeledes har Fælles Fritid også fået egen hjemmeside: fællesfritid.dk

Flytningerne har betydet at vi nu har fået afviklet den gamle hjemmeside, bma.dk, som nu simpelthen viderestiller til vores hjemmeside beder-malling-ajstrup.dk


  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.04 | 07:11

Det er desværre nu endeligt besluttet, at linje 302 ikke mere kører ad Kirkebakken i Beder. Fra medio august ophører denne del af 302 ruten.

...
28.11 | 12:54

Hej skoven er privat ejet så det er skovejeren der bestemmer, men så vidt vides er det fredsskov så den skal genplantes.

...
28.11 | 05:00

Hvad sker der med Østerskov i Malling. Der er ikke meget natur tilbage. Alle store træer er fældet, og stierne er forsvundet i mudder. Det er trist at se.

...
03.03 | 16:53
Velkommen har modtaget 32
Du kan lide denne side