Lokale nyheder - Se også Kalenderen

FÆLLESBLADET er udkommet den 5. august

Hvis du ikke modtager bladet, skal du kontakte Forbrugerkontakt:  faellesbladet.dk/mangler-i-poskassen   Vær opmærksom på, at bladet kan gemme sig mellem reklamerne. Bladet kan læses på Fællesbladets hjemmeside: www.faellesbladet.dk

OPDATERING 9.6: Testkørsler af letbanen

 Kære nabo til Letbanen

Aarhus Letbane har indledt arbejdet med at testkøre de nye letbanetog på strækningerne Malling-Mårslet og Mårslet-Tranbjerg. Testkørslerne er med til at sikre, at alle letbanetog fungerer optimalt frem mod åbningen senere i år.

Samtidig med testkørslerne skal strækningen mod Odder gøres klar til at modtage passagerer fra eksisterende perroner. I den forbindelse påbegyndes arbejdet med at bygge nye platforme på Odderbanen. Anlægsarbejdet på perronerne udføres i dagtimerne, og derfor ændres tidspunkterne for testkørsler midlertidigt til om aftenen og natten.

Fra onsdag 14. juni indledes arbejdet med at bygge de nye platforme på strækningen mod Odder. Arbejdet forventes at strække sig over ca. to uger. I samme periode udføres testkørsler i Malling-Mårslet og Mårslet-Tranbjerg på hverdagsnætter mellem kl. 18-07, inklusiv natten mellem fredag og lørdag.

Ændringen af tidspunkter for testkørsler betyder, at overkørslerne ved Vilhelmsborg Station på Bedervej og ved Nørrevænget Station i Tranbjerg i stedet afspærres på hverdagsnætter mellem kl. 18-07, inklusiv natten mellem fredag og lørdag. Dermed kan overkørslerne benyttes i dagtimerne, mens der bygges nye platforme på eksisterende stationer.

Der vil blive opstillet trafiktavler med tydelige angivelser af omkørsler. Omkørselsruterne fra testkørsler i dagtimerne er også gældende for natkørslerne (se link for detaljer).

Anlægs- og testarbejdet forventes kun i begrænset omfang at medføre støj.

Når arbejdet med at bygge nye platforme er afsluttet, vil testkørslerne atter blive udført i dagtimerne på hverdage i tidsrummet kl. 8-20. I tilfælde af ændringer i tidsplanen vil denne side blive opdateret med ny information.

Det samlede arbejde med at testkøre letbanetog forventes afsluttet på den anden side af sommerferien.

Læs mere her: http://www.letbanen.dk/nyheder/2017/testkoersel-om-natten/

Med venlig hilsen 

Aarhus Letbane

Nyt stikort

Stigruppen under Fællesrådets Grønne Gruppe har lavet et kort over de fire stier, der udgår fra Egelund. Hent det på www.faellesbladet.dk/stikort

Rickshaw cyklen / 3-Hjuleren. Book en gratis tur og få vind i håret

Alle ældre og gangbesværede borgere i Beder og Malling kan få en gratis tur i Rickshaw cyklen. Du må gerne tage en ledsager med, da der er plads til 2 passagerer i cyklen. Vi er klar til at modtage bestilling på en tur ud i naturen med "vind i håret". Dette er et enestående tilbud så ring til Lene Gisselmann på tlf. 22 29 26 87 eller send en mail til: gisselmann.lene@gmail.com for at booke en tur.


 

Fællesbladet og Fælles Fritid har nu fået egne hjemmesider

Fremover kan du finde Fællesbladet på faellesbladet.dk - der finder du både det seneste nummer og tidligere numre fra dette årtusinde.

Ligeledes har Fælles Fritid også fået egen hjemmeside: fællesfritid.dk

Flytningerne har betydet at vi nu har fået afviklet den gamle hjemmeside, bma.dk, som nu simpelthen viderestiller til vores hjemmeside beder-malling-ajstrup.dk


  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:36

Så er den nye cykelsti mellem Beder og Fløjstrup taget i brug. Vi indvier cykelstien officielt onsdag den 16. august klokken 7:30, hvor medlemmer af Teknisk Udvalg kommer og deler trafikveste ud. Mødestedet bliver krydset ved Kirkebakken/Ballevej.

...
15.06 | 07:30

Danske seniorer. Tur til rugen

...
20.04 | 07:11

Det er desværre nu endeligt besluttet, at linje 302 ikke mere kører ad Kirkebakken i Beder. Fra medio august ophører denne del af 302 ruten.

...
28.11 | 12:54

Hej skoven er privat ejet så det er skovejeren der bestemmer, men så vidt vides er det fredsskov så den skal genplantes.

...
Du kan lide denne side